Connect with us

General

Vil du have en blanding af klassisk og moderne? Vælg Kelim

Vil du have en blanding af klassisk og moderne? Vælg Kelim

Når man indretter sit hjem, kan det være besværligt at finde ud af, hvilket element, der passer bedst i hvilket hjørne, og hvilken farve det så skal have. Og om der også skal være mønstre, og i så fald hvor store. Hvis man vil indrette sit hjem på en måde, så det også er behageligt for øjet, er det nødvendigt at tænke over sådanne ting.

Der har altid været stor efterspørgsel efter trendsættende indretningsgenstande som tæpper, der også er den bedste måde til at forbedre udseendet af dine stuer og give din bolig et løft.
Vi vil derfor elske at hjælpe dig med at få det perfekte tæppe og med at finde ud af, hvordan du kan omdanne dine stuer ved hjælp af Kelim.

.Produktion & Oprindelse

Da jeg første gang så på et Kelim Tæppe, tænkte jeg, at det havde et stammeagtigt udseende. De designmønstre, der anvendes i produktionen af 200×300 Kelim Tæpper bærer præg af en stærk kulturel påvirkning. Kelim Tæpper er fladvævede og væves typisk ved hjælp af en oldgammel vævningsmetode. For at forstå denne metode, skal man vide hvad Kæder og Skud er. Det er de to hovedelementer i vævningsprocessen, som er med til at skabe disse smukke tæpper. Den lange tråd kaldes for kædetråden, og den holdes lige, mens den tværgående tråd kaldes for skudtråden, og denne isættes over og under kædetråden. Hvis man laver Kelim på den oprindelige måde, følger man en vævningsmetode, hvor horisontale skud dækker de vertikale kæder, hvilket giver tæppet dets unikke udseende.

Ofte er trådene af forskellige typer i både skuddet og kæden. Mens en kæde kan være af bomuld, kan skuddet være af uld, hvilket er med til at give tæppet den afbalancerede struktur, som gør Kelim til det, det er.

Mens de oprindeligt blev anvendt i det Osmanniske Rige som bedetæpper, er Kelim nu populære over hele verden, og de har ry for at være blandt de mest udsøgte og lækre tæpper, især på grund af deres traditionelle mønstre og struktur.

Selvom de i dag mest bruges til at pynte, anvendes de også stadig bedetæpper i mange hjem.

Sådan bruges de i vor tid

Der er stor efterspørgsel efter Kelim tæpper på grund af deres sprælske farver. De udgør en fremragende tilføjelse til et minimalistisk indrettet hjem, hvor de med de omhyggeligt vævede mønstre kan tilføre lidt farve. Designere er tilmed bekendt at bruge kelim i køkkener. Du kan nemt bestille et 200×300 kelim tæppe online. Der er masser af onlinebutikker, som sælger autentiske og traditionelle Kelim tæpper til gode priser. De er bedst, når de bruges som små tæpper eller løbere, så de kan tilføre dybde eller dække af for området med usædvanlige mål. Kelim indeholder essensen af den lokale stil fra en oldgammel islamisk tradition. De er et meget populært produkt, der stammer fra Tyrkiet, men som nu sælges over hele verden. Tæpperne er uden luv, så du kan sagtens placere dem på et sted i boligen, hvor folk går frem og tilbage. Indretningsarkitekter er tilmed begyndt at lægge Kelim i køkkener. Selvom Kelim er solide tæpper, så husk ikke at bruge skrappe rengøringsmidler, og sørg for at tørre dem på en let løftet overflade (sten/grus), så vandet let kan sive ud.

Løsningen

På grund af sin farverige struktur og flotte mønstre, nyder Kelim stadig større popularitet i forskellige dele af Europa. Der er stor efterspørgsel efter dem, og de kan fås i adskillige online-butikker, som gør deres bedste for at leve op til efterspørgslen. Få dit Kelim Tæppe nu, så du kan omdekorere dit hjem, inden årstiderne skifter!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips to make your Facebook page shine

Technology

Beautiful Nigerian Women Abroad Seriously Seeking Husbands

Romance

List of Nollywood’s Bachelorettes

Celebrities

“Damage” premieres in the UK, Photos of Uche Jombo, Tonto Dikeh & All the Stars at the Event. Enjoy!

General

Copyright © 2020 MJEMagazines.com. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.