Connect with us

Home Improvement

Gi Helga´s Makeover Til Din Kjøkken på Budsjett

Et kjøkken er et sted hvor familien tilbringer mest parten av sin tid. I de moderne husene, er kjøkkenet ofte festet til stuen som gjør det mer åpent. Men her kommer det ansvar for å holde kjøkkenets innreddning i følge resten av huset. Kjøkkenet kan være et område som tiltrekker høy trafikk, men det er ikke så vanskelig å takle den.

Det er ikke nødvendig å tilbringe en helt uke eller masse penger for å omgjøre kjøkkenet ditt. Hvis du jobber og kan spare bare minimum, så har vi de rette ideene til deg. Dette er noen av helgprosjektene som vil gi kjøkkenet ditt en vakker makeover uten å bruke en betydningsfull mengde av penger. La oss ta en titt:

Gi en makeover til skapene

Kjøkkenskap er et høydepunkt i kjøkkenplassen din. De tenderer til å bli slitt og kjedelig etter noen år. Men, å endre alle skapene kan koste deg mye penger. En alternativet er å male dem. Sørg for å prime dem først hvis du planlegger å bruke en lysere farge på skapene dine. Du kan også endre kjøkkenknappene for en optimal oppdatering. Velg mellom en tre eller metallknott som ser elegant ut i et moderne kjøkken.

Legg til tilbehør

Hvis du er ikke en av dem som er klar til å få hendene skitne, så er denne ideen bare for deg. Bare skift noen arrangementer på bordplaten og tilbehør. Ta med planter, ferske blomster og et par innredningsprodukter på kjøkkenet for å gjøre det livlig og frisk. Ta med kjøkkentepper i naturlig fiber som er lett å rengjøre og samtidig ser elegant ut .

Installer en ny tilbakeslag

Det er ikke mulig å endre kjøkkentaller uten å bruke mye penger. Så hvis du vil trekke oppmerksomheten vekk fra tellerne dine, kan du få ny tilbakeslag. Det er enkelt å bruke dem, og det tar ikke mye tid. Du bør velge et alternativ som er vanntett. Du har mange alternativer som fliser, bokser eller marmor. Valgene er ubegrensede. Du kan bruke en som passer ditt budsjett og går med den generelle innredningen av kjøkkenet ditt. Siden tilbakeslag gir mye inntrykk på kjøkkenet, kan du også gå videre og matche kjøkkenkåpe med den. Det vil gi deg et sammenhengende utseende.

Få utskrifter

Folk viker unna utskrifter fordi de gjør en dristig valg. Men du kan spille så mye med utskrifter at det vil forbløffe deg. Du kan velge et trykt tapet på baksiden av dine åpne hyller. Du kan velge en stor utskriftsramme for en utsagnsinnredning i fargeskjemaet på kjøkkenet ditt. Hvis du har gjort det enklere for kjøkkeninnredning, kan du også velge et trykt kjøkkentepper for den ekstra jazzen i kjøkkenplassen din.

Dette er noen av de enkle ideene som vil bringe nytt liv til kjøkkenet ditt. Prøv disse ut og la oss få vite hvilken ide du skal prøve?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips to make your Facebook page shine

Technology

Beautiful Nigerian Women Abroad Seriously Seeking Husbands

Romance

List of Nollywood’s Bachelorettes

Celebrities

“Damage” premieres in the UK, Photos of Uche Jombo, Tonto Dikeh & All the Stars at the Event. Enjoy!

General

Copyright © 2020 MJEMagazines.com. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.